Waar gaan we voor fietsen?

Blijf op de hoogte en volg

15 Juli 2006 | Nederland, Amsterdam

In oktober heeft Lieuwe in Peru projecten van de Stichting Hope bezocht (zie foto’s) en dit heeft grote indruk gemaakt. Deze Stichting houdt zich bezig met het bouwen en ondersteunen van scholen. Ons doel is om geld in te zamelen voor de bouw van een of meerdere scholen in Peru (kosten per school: ongeveer 5.000 euro). Kijk ook eens op hun site www.stichtinghope.org.
Mocht je dit willen ondersteunen dan kun je geld overmaken naar bankrekeningnummer 30.02.76.087 ten name van de Stichting Hope te Sint Oedenrode onder vermelding van ‘rondje Noordzee 2006’.bankrekeningnummer 30.02.76.087 ten name van de Stichting Hope te Sint Oedenrode onder vermelding van ‘rondje Noordzee 2006’.

Wij, Lieuwe Koopmans en Jeroen de Vries, gaan een deel van de North Sea Cycle Route fietsen: Denemarken, Noorwegen, Shetlands, Orkneys, Schotland, Nederland. Door Noorwegen nemen we het alternatief door de Hardangervidda. In Schotland gaan we ook 'binnendoor'. Dit is een sponsortocht, de opbrengsten gaan naar de Stichting HoPe, een Nederlandse stichting die scholen bouwt voor de Indianen in het noorden van Peru.